Na nože

Na nože

Satirická krimi komedie Na nože zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže býti složitější, než se zpočátku zdálo.

Satirická krimi komedie “Na nože” zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig (série James Bond, Muži, kteří nenávidí ženy ) pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže býti složitější, než se zpočátku zdálo. V napínavém detektivním příběhu, v duchu nejlepší tradice Agathy Christie, rozehrají herecký koncert Chris “Captain America” Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, a Don Johnson.

Délka akce: 130 minut
Rok výroby: 2019

Informace o akci a jejím konání

Hrají: Daniel Craig, Chris Evans, Michael Shannon, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Christopher Plummer • Hudba: Nathan Johnson • Kamera: Steve Yedlin • Producent: Rian Johnson, Ram Bergman • Režie: Rian Johnson • Scénář: Rian Johnson