HOVORY W” s Jiřím Werichem Petráškem - Hudební pátky

Galerie

Nový zábavný pořad ve stylu talk show, spojený s autogramiádou knihy "KAPKA DO ŽIL”, určený pro klubová zařízení, kulturní domy, společenská centra, kavárny, firemní akce apod.

Jiří Werich Petrášek stíhá ve svém životě spoustu činností. Kromě toho, že je ředitelem Evropské obchodní akademie v Děčíně, působí jako moderátor, herec, dabér a bavič. Jeho hlas znají posluchači Českého rozhlasu, do jehož pořadu Mikrofórum si pravidelně zve zajímavé hosty, objevuje se před kamerou i na divadelních prknech. Není divu, zdědil totiž po svém otci pro tuto práci ty nejlepší předpoklady.

Nakladatel Pavel Mészáros byl od raného mládí velkým fandou Osvobozeného divadla a jeho protagonistů, pánů Voskovce a Wericha.

S posledně jmenovaným se bohužel neměl tu čest osobně setkat, ale svého času se řízením osudu potkal s jeho nemanželským synem... Oba pánové se poprvé potkali na velkém setkání potomků slavných osobností, kde si takříkajíc padli do oka” a začali si společně vymýšlet. Jedním z nápadů byl i společný program postavený na setkávání s lidmi, laskavém humoru a písničkách nejen Osvobozeného divadla. A tak si pan nakladatel povídá s Jiřím Werichem Petráškem o všem možném – o jeho tatínkovi, o herectví, o životě, o ženských (u tohoto tématu prý občas oba vydrží docela dlouho), samozřejmě o veselých zážitcích z natáčení, divadla i dabingu, a vůbec o všem, co bytí přináší i bere. A protože se vše nese v duchu patřičného nadhledu, bývá při tom sranda...

Písničky nejen Osvobozeného divadla doplňují už i tak příjemnou atmosféru. Také proto, že většinu z nich si publikum s chutí zazpívá. Za klávesami přitom sedí dvorní pianista Marty Kubišové, Marie Rottrové a dalších hvězd, pan Karel Štolba.

Předprodej vstupenek od 3. června 2019.

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 19. červenec 2019

Informace o akci a jejím konání