Ester Kočičková & MOODY CAT BAND

Galerie

Koncert v rámci série Hudebních pátků v renesančním dvorku.

Jazzové standardy nestandardně (a česky). Herečka, textařka a šansoniérka Ester Kočičková tvoří české ekvivalenty k původním textům těch nejkrásnějších, nejhranějších a nejvlezlejších jazzových písní, které kdy vznikly. Až vloni na jaře se konečně zrodila i nová hudební formace - Moody Cat Band ve složení Petr Zatloukal (kytara), Přemysl Matějovic (basová kytara) a Petr Kamiš (bicí). Spojení známých písní a originálních Esteřiných textů oslovuje širší publikum, zdaleka nejen to jazzové. Nadčasové a strhující melodie uchvátily Ester Kočičkovou natolik, že neodolala a přiřkla jim své originální i provokativní texty. V jednoduchých aranžích ožívají klasické písně třeba od Cole Portera či Dizzy Gillespieho, ale posluchači se dočkají i mnoha žánrových odskoků – třeba k Esteřině oblíbené Chavele Vargas nebo i rockovým melodiím, vždy se šlapajícím soundem tříčlenné kapely.

A kdo od koncertu očekává i pro Ester typické doprovodné slovo, bude rozhodně spokojen. Ester Kočičková se vrací do rodného města vás potěšit a inspirovat.

V předprodeji je pouze omezený počet vstupenek, další vstupenky budou k prodeji i na místě přímo před koncertem. Prodej vstupenek začíná 30 minut před začátkem představení.

KONCERT SE USKUTEČNÍ OD 18:00 V DOMU ČP. 66, VÍDEŇSKÁ UL.

V PŘÍPADĚ NEPŘÍZNIVÉHO POČASÍ V CAFÉ JEDNOROŽEC.

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI NA WWW.KULTURNIKLATOVY.CZ

Datum lokální premiéry: 3. srpen 2018

Informace o akci a jejím konání