Clarinet Factory

Clarinet Factory

Galerie

Koncert v rámci série Hudebních pátků v renesančním dvorku.

Počátky čtyřčlenného hudebního tělesa Clarinet Factory, které v roce 2014 slavilo dvacet let na scéně, se váží k době studií všech členů na pražském AMU. Tehdy byla doménou čtveřice Jindřich Pavliš, Vojtěch Nýdl, Luděk Boura a Petr "Pepíno" Valášek především interpretace klasiky a jazzu.

Clarinet Factory se ale brzy posunuli k experimentům napříč hudebními žánry, od aranžování ke komponování, k touze hudbou sdělovat a komunikovat nezávisle na žánrech či generační příslušnosti.

Od roku 2014 vystupují Clarinet Factory pravidelně také s taneční skupinou VerTeDance ve společném projektu „Korekce”, který sklízí úspěchy a skvělé recenze po celé Evropě a od svého vzniku již získal mnoho prestižních cen. Těšit se můžete na klasiku, jazz, crossover, ethno, minimalismus, elektroniku, filmovou a divadelní hudbu, soudobou hudbu, improvizace i původní tvorbu.

Jen pro zajímavost – loňské léto hráli Clarinet Factory s Grunikem + Danem Šoltisem na colours of Ostrava, na podzim multimediální koncert v pražské Akropoli, s hosty desky + s vizuálem…V dubnu letošního roku například koncert s Pardubickou filharmonií. Loni v listopadu koncert ve Forum Karlín s Tatabojs a SOČRem (Symfonický orchestr Českého rozhlasu) pod taktovkou Tomáše Braunera

V předprodeji je pouze omezený počet vstupenek, další vstupenky budou k prodeji i na místě přímo před koncertem. Prodej vstupenek začíná 30 minut před začátkem představení.

KONCERT SE USKUTEČNÍ OD 18:00 V DOMU ČP. 66, VÍDEŇSKÁ UL.

V PŘÍPADĚ NEPŘÍZNIVÉHO POČASÍ V CAFÉ JEDNOROŽEC.

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI NA WWW.KULTURNIKLATOVY.CZ

Datum lokální premiéry: 20. červenec 2018

Informace o akci a jejím konání